010 - 195 68 56

Nöjd kunder

Års Erfarenhet

Film På Glas AB

Besök våra showroom i Kungälv.

Vi på Film På Glas AB i Kungälv erbjuder professionella solskyddslösningar från Solar Gard, som skyddar bostäder och fönster mot UV-strålning. Vårt showroom är fullproppat med produkter som ger dig möjligheten att känna och klämma på filmernas skyddsförmåga, samtidigt som du får insyn om vart just du ska placera dem.

Hur bokar jag tid?

För att boka tid på vårt showroom, kontakta oss genom att ringa eller skicka ett mejl. Vi är glada att hjälpa dig med att bestämma tid som passar in i dina planer. Du kan ringa oss på 010 – 195 68 56 eller boka ett möte via hemsidans formulär >>

Öppettider showroom?

Vi har öppet för tidsbokning, måndag – fredag mellan 10.00 och 16.00. Du kan själv boka tid genom att skicka in formulär eller eller ringa vår kundservice

Kan jag testa och se solfilmsprodukter?

Välkommen in till vårt showroom där du kan jämföra våra olika solfilmsprodukter!

Hos oss kommer du att uppleva ett brett utbud av olika varianter på solfilm, skräddarsydda för att möta dina unika behov och önskemål. Vi förstår vikten av att kunna se och känna på produkterna innan man tar ett beslut, och det är därför vi erbjuder dig möjligheten att komma in till oss. Du kan jämföra olika alternativ och få en bättre förståelse för hur de kan förbättra ditt utrymme både estetiskt och funktionellt.

Om jag inte kan besöka showrrom - erbjuder ni andra servicemöjligheter?

Ja, absolut! Vi erbjuder dig möjligheten att få en personlig rådgivning via telefon eller mejl. Vi kan diskutera dina önskemål och hitta den produkt som passar dig bäst. Om du är intresserad av att skapa ett besök på vårt showroom, kontakta oss så hjälper vi dig med att boka tid som passar in i dina planer.

Våra erfarna experter står alltid redo att hjälpa dig med de senaste tekniska lösningarna och vi är glada att ge personlig rådgivning. Vi ser fram emot att träffa dig!

KVALITETS

Solfilmsprodukter

Solar Gard´s solskyddsprodukter

Testa skillnaden mellan olika solskyddsprodukter direkt i vårt showroom. Vi erbjuder ett brett sortiment av solfilmer från Solar Gard och vi har professionella montörer som ser till att allt blir installerat med bästa resultat.

UV-skydd

Brett urval av solfilmer

Solar Gard´s solskyddsprodukter

Testa skillnaden mellan olika solskyddsprodukter direkt i vårt showroom. Vi erbjuder ett brett sortiment av solfilmer från Solar Gard kvalitet´s filmer.

Besök showroom